Start date: 2. decembra 2023
End date: 24. decembra 2023
All-day event
Location: Center ilustracije, Stritarjeva 7, 1000 Ljubljana in na spletu sejemilustracije.si
 
 
​​December že deveto leto zapored prinaša sejem ilustracije in z njim možnosti za ogled in nakup ilustracij najvidnejših domačih ustvarjalcev, od častitljivih starost do sijajnih mladih. Na voljo so tako originalna dela kot podpisani printi, omejenih in neomejenih serij, v okvirjih in brez. Na sejmu pa najdete pa tudi izbor ilustriranih knjig sodelujočih avtoric in avtorjev.
 
Sejem, ki bo odprt 𝗼𝗱 𝟮. 𝗱𝗼 𝟮𝟰. 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗮, se letos prvič odvija V SREDIŠČU MESTA, na Stritarjevi ulici 7, kjer se Vodnikova domačija nahaja v času prenove v Šiški. Tudi letos pa lahko med ilustracijami pobrskate v spletni trgovini (𝘀𝗲𝗷𝗲𝗺𝗶𝗹𝘂𝘀𝘁𝗿𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲.𝘀𝗶), ki se letos odpira dan prej, 1. 12. ob 10.00.
 
Ob prihajajočih praznikih se je lepo spomniti, da so ilustracije prima darilo, ob številnih priložnostih v domove prinašajo cele svetove, z nakupom pa podpiramo domačo ustvarjalnost.
Pobrskajte med izjemnim naborom, ilustratorji in ilustratorke tudi tokrat na sejem prinašajo svoje najboljše!
 
𝗟𝗲𝘁𝗼𝘀 𝗻𝗮 𝘀𝗲𝗷𝗺𝘂 𝘀𝗼𝗱𝗲𝗹𝘂𝗷𝗲 𝟯𝟮 𝗮𝘃𝘁𝗼𝗿𝗷𝗲𝘃 𝗶𝗻 𝗮𝘃𝘁𝗼𝗿𝗶𝗰:
Marta Bartolj, Tjaša Bon, Zvonko Čoh, Tina Dobrajc, Darka Erdelji, Polona Filiplič, Ančka Gočnik Godec, Miha Hančič, Marjanca Jemec Božič, Zala Kalan, Maja Kastelic, Samira Kentrić, Ema Kobal, Anka Kočevar, Alin Kostiov, Manca Kovačič, Ana Maraž, Matija Medved, Eva Mlinar, Marija Nabernik, Silvan Omerzu, Andreja Peklar, Lidija Plestenjak, Maja Poljanc, Lila Prap, Tereza Prepadnik, Jelka Reichman, Darja Remc, Hana Stupica, Peter Škerl, Ana Zavadlav, Meta Wraber
 
 
Skip to content